Nieuws

 

Prinsjesdag 2023

Geschreven op

Net voor de zomer viel het kabinet, maar desondanks is er een miljoenennota gepresenteerd. Het demissionaire kabinet heeft plannen gemaakt voor het komende jaar. Wij zetten de belangrijkste wijzigingen – met name op het gebied van hypotheken en verzekeringen - voor u een...

 

Overwaarde benutten? Dit zijn de mogelijkheden

Geschreven op

De extreme gekte op de woningmarkt is inmiddels voorbij, maar de huizenprijzen zijn nog steeds erg hoog vergeleken met een jaar of tien geleden. Dat betekent dat veel huiseigenaren een overwaarde op hun woning hebben.

 

Wapen u tegen een herfstdip

Geschreven op

Mensen met een herfstdip voelen zich vaak somber, hebben minder zin in sociale activiteiten, zijn moe en lusteloos. Het is wetenschappelijk bewezen dat ieder mens anders reageert op de seizoenen. Ongeveer één op de tien mensen heeft last van een herfstdip. Z

 

Nieuw pensioenstelsel: wat verandert er en wanneer?

Geschreven op

De regels rondom pensioenen gaan veranderen. De nieuwe pensioenwet is sinds 1 juli van kracht. Wat betekent dit voor jouw pensioen en wanneer gaan de veranderingen in? Om met dat laatste te beginnen: onderdelen van de wet worden stap voor stap ingevoerd.

 

Jouw financiële toekomst begint vandaag!

Geschreven op

Steeds meer mensen maken zich zorgen over hun financiële vooruitzichten. Gold dit in 2021 nog voor 23% van de bevolking, afgelopen jaar is dat tot bijna 30% gestegen. Vooral jongere mensen zien de toekomst minder rooskleurig tegemoet.

 

Welke verzekeringen zijn verplicht?

Geschreven op

Verzekeringen beschermen je tegen de financiële gevolgen van vervelende gebeurtenissen. Sommige zijn verplicht, andere zijn de moeite van het overwegen waard. Maar er zijn ook verzekeringen waarvan je jezelf moet afvragen of je ze wel echt nodig hebt.

 

Woonlastenverzekering: zinvol of niet?

Geschreven op

Stel dat je door werkloosheid of arbeidsongeschiktheid opeens minder inkomen hebt. Dan kan het lastig of zelfs onmogelijk zijn om de huur of hypotheek nog te betalen. Wil je dit risico uitsluiten? Dan kan een woonlastenverzekering uitkomst bieden.

 

Overwaarde gebruiken om je huis te verduurzamen

Geschreven op

Als je al wat langer in een koophuis woont, is de kans groot dat je overwaarde hebt. Als dat zo is, kan het slim zijn om die te gebruiken om je huis te verduurzamen. Je gaat dan waarschijnlijk wel iets meer betalen voor je hypotheek, maar je energiekosten gaan juist omlaag.

 

Wetswijzigingen voor ondernemers per 1 juli 2023

Geschreven op

Halverwege het jaar voert het kabinet traditiegetrouw een aantal wetswijzigingen door. Dit jaar zijn er een aantal belangrijke punten die (financiële) gevolgen kunnen hebben voor uw bedrijf. Sommige wijzigingen gelden voor alle ondernemers, terwijl anderen vooral invloed...

 

Zo maakt u de out-of-office-mail beter én leuker

Geschreven op

Een out-of-office-reply zorgt soms voor frustratie bij klanten en relaties. Een mailer heeft immers een belangrijke vraag of opmerking en krijgt dan niet meteen een antwoord. Door een beetje extra aandacht aan uw out-of-office-mail te besteden, kunt u mensen toch zo goed...

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op