Nieuws

 

Dit zijn de opties als uw lijfrente binnenkort vrijkomt

Geschreven op

Een goed pensioen is voor ondernemers vaak minder vanzelfsprekend dan voor mensen die altijd in loondienst hebben gewerkt. Als ondernemer bouwt u niet automatisch pensioen op. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit zelf te regelen.

 

(Hybride) warmtepomp vanaf 2026 verplicht

Geschreven op

Een groot deel van de huizen heeft op dit moment nog een cv-ketel voor het verwarmen van tapwater en verwarming. De cv-ketel maakt gebruikt van aardgas, dit raakt de komende decennia op en bovendien stoot de verbranding hiervan schadelijke stoffen uit.

 

Heeft u recent verbouwd? Dit moet u weten

Geschreven op

Het is belangrijk om veranderingen en verbeteringen aan uw huis aan ons door te geven. De verzekeringsmaatschappij moet hier namelijk ook van op de hoogte zijn. Veranderingen en verbeteringen aan uw huis hebben gevolgen voor de opstalverzekering.

 

Prinsjesdag 2022

Geschreven op

De derde dinsdag in september is elk jaar weer een belangrijke dag in ons land. Behalve het voorlezen van de troonrede door koning Willem-Alexander presenteerde Sigrid Kaag, minister van Financiën, ook de miljoenennota.

 

De hypotheekrente stijgt; wat nu?

Geschreven op

De afgelopen jaren daalde de hypotheekrente naar een historisch laag niveau. Dat was een van de oorzaken van een oververhitte huizenmarkt. Al een flink aantal maanden werd er gespeculeerd; wanneer zou de hypotheekrente weer gaan stijgen? Dat moment lijkt nu aangebroken.

 

Wetswijzigingen voor ondernemers per 1 juli 2022

Geschreven op

De afgelopen maanden maakte het kabinet een aantal wetswijzigingen bekend die vanaf 1 juli doorgevoerd worden. Deze kunnen (financiële) gevolgen hebben voor uw bedrijf. Het is daarom belangrijk om hier even goed naar te kijken.

 

Uw bedrijf en de RI&E-verplichting

Geschreven op

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat geldt ook voor een bedrijf. Volgens de Arbowet moet – bijna – ieder bedrijf met personeel een RI&E (Risico-Inventarisatie & Evaluatie) maken. Hierin brengt u alle risico’s binnen uw bedrijf in kaart en kijkt u naar de mogelijke gev...

 

Energielabel C vanaf 2023 verplicht voor kantoren

Geschreven op

Vanaf volgend jaar moeten kantoren minimaal energielabel C hebben. Dat betekent dat jaarlijks maximaal 225 kWh per m2 van het energiegebruik primair van fossiele bronnen afkomstig mag zijn. Het is belangrijk om op tijd te kijken of uw kantoor aan de nieuwe eisen voldoet.

 

Een hypotheek voor ondernemers

Geschreven op

Heeft u dat ene perfecte pand of dat bijzondere huis eindelijk gespot? Dan kan het dromen over de toekomst beginnen. De hypotheekaanvraag is niet de leukste stap, maar het is wel heel belangrijk. Voor mensen in loondienst is dit redelijk snel geregeld.

 

Zo blijft u hackers voor

Geschreven op

Het beveiligen van onlineaccounts, bijvoorbeeld voor social media en e-mail, is steeds belangrijker geworden. Hackers zijn voortdurend bezig om wachtwoorden te kraken om bij informatie zoals bankgegevens te komen. Van veel mensen is het wachtwoord makkelijk te achterhalen.

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op