Nieuws

 

Voorkom koolmonoxidevergiftiging

Geschreven op

Koolmonoxide is een reuk- en kleurloos gas. U merkt het dus niet meteen wanneer grotere hoeveelheden van dit gas zich ophopen in uw woning. Toch heeft het gas een grote impact op ons lijf. Mensen kunnen er zelfs aan overlijden.

 

3 tips om uw goede voornemens te laten slagen

Geschreven op

Goede voornemens, iedereen heeft ze. Soms hebben we grote of ingewikkelde plannen zoals afvallen of stoppen met roken, terwijl het bij anderen over kleine veranderingen gaat. Alle goede voornemens kunnen u helpen om van 2023 een topjaar te maken.

 

Nieuwe belastingregels in 2023

Geschreven op

Het belastingtarief in de eerste schrijf is iets naar beneden gegaan en de algemene heffingskorting is in 2023 juist hoger. Ook is de heffing in box 3 aangepast. Dergelijke veranderingen hebben invloed op uw portemonnee.

 

Wat is jouw ondernemersuitdaging?

Geschreven op

In deze tijd is het prettig om geld vrij te houden. Maar wat als je juist nú kansen ziet, en wilt investeren? In jouw inventaris of een nieuw bedrijfspand, of om groei te realiseren? Wat jouw ondernemersuitdaging ook is, wij staan voor je klaar met onze financieringsoplos...

 

Wij wensen u een goed 2023

Geschreven op

Aan het begin van het nieuwe jaar willen wij u bedanken voor het vertrouwen dat u het afgelopen jaar in ons hebt gesteld. Wij hopen dat u hebt genoten van de feestdagen. Nu is het tijd om vooruit te kijken. We wensen u zowel zakelijk als privé een goed en gezond 2023.

 

Wat als u ziek of arbeidsongeschikt wordt?

Geschreven op

Niemand wil ziek worden, maar helaas kan het iedereen overkomen. Als u in loondienst bent, dan zijn er allerlei zaken geregeld om u toch van een basisinkomen te voorzien. Voor ondernemers zijn deze regelingen er niet.

 

Deze apps helpen u van 2023 een fantastisch jaar te maken

Geschreven op

Als u dat zou willen, kunt u voor elke taak een andere app gebruiken. Alleen het risico is dat uw werk snel onoverzichtelijk wordt. Daarom is het handig om zelf – of samen met uw team – een aantal apps te kiezen die u gedisciplineerd gebruikt. Zo

 

Wetswijzigingen voor ondernemers per 1 januari 2023

Geschreven op

Per 1 januari zijn er een aantal zaken veranderd op het gebied van belastingen, toeslagen en wetten. We zetten hier de meest belangrijke veranderingen voor u op een rij. Nieuwe tarieven inkomstenbelasting Dit jaar is het basisbelastingtarief in box 1 licht gedaald.

 

Jaarruimte ideaal voor pensioen

Geschreven op

Als u niks opzij zet voor uw pensioen, dan moet u het op uw oude dag waarschijnlijk met een AOW-uitkering doen. Dat zal niet makkelijk worden. Daarom is het slim om alvast na te denken over uw pensioen. Het is toch een fijn idee dat u zich ook in de toekomst geen zorgen h...

 

Fijne feestdagen

Geschreven op

Bedankt voor het vertrouwen dat u afgelopen jaar in ons heeft gesteld. Ook in het nieuwe jaar staan we voor u klaar. Wij wensen u fijne feestdagen, een schitterende jaarwisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar.

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op