Nieuws

 

Hebt u zonnepanelen? Dit moet u weten!

Geschreven op

Zonnepanelen zijn erg populair. Veel mensen zochten de afgelopen tijd naar manieren om hun energierekening binnen de perken te houden. Uw eigen duurzame energie opwekken is een goede manier om dit te doen. Bovendien levert het een bijdrage aan de energietransitie.

 

De WOZ-waarde stijgt verder: wat betekent dit voor u?

Geschreven op

De WOZ-beschikking valt in de eerste acht weken van het jaar op de mat. Het is een terugkerend onderwerp van gesprek. Is uw huis wel op waarde geschat? Moet u bezwaar maken? En wat betekent het voor de belastingen die u dit jaar moet betalen?

 

De videodeurbel en privacy; hoe zit dat?

Geschreven op

Een videodeurbel kan ontzettend handig zijn. U kunt de pakketbezorger bijvoorbeeld makkelijk laten weten dat hij het pakketje voor de deur neer kan zetten. Daarnaast geeft een videodeurbel een veilig gevoel. U ziet immers altijd wat er voor uw deur gebeurt.

 

Belasting in box 3 in 2024

Geschreven op

De belasting die u moet betalen over uw vermogen in box 3 wordt vanaf 2023 op een andere manier berekend. Dat kan gevolgen hebben voor de voorlopige aanslag van 2024. We zitten namelijk in de overbruggingsjaren naar het nieuwe box-3-stelsel dat vanaf 2027 in moet gaan.

 

Wilt u verhuizen of verbouwen?

Geschreven op

Uw huis is nooit af, er zijn altijd verbeteringen aan te brengen. Het is heerlijk om weg te dromen bij het idee van uw ideale woning. Meer ruimte is bijvoorbeeld een veelgehoorde wens. Wilt u dit jaar kijken of u die droom in vervulling kunt laten gaan?

 

Een sterretje in de voorruit: wat nu?

Geschreven op

Het kan binnen één seconde gebeurd zijn. Een steentje vliegt tegen uw voorruit aan en veroorzaakt een sterretje. Daar kunt u vaak niks aan doen. Het is belangrijk om de ruit snel te laten repareren. Een sterretje kan namelijk verder barsten. D

 

Weg met de (kerst) kilo’s

Geschreven op

Een nieuw jaar, dus een nieuwe versie van uzelf. We kennen inmiddels alle reclames wel. Toch is het verleidelijk: de start van het nieuwe jaar is gevoelsmatig een goed begin om nieuwe gewoontes aan te leren. Toch lukt het veel mensen niet om de goede voornemens vol te hou...

 

Nieuwe belastingregels in 2024

Geschreven op

Met de start van 2024 hebben we te maken gekregen met een aantal wijzigingen in de belastingregels. Zo is het belastingtarief in de eerste schijf iets omhooggegaan en ook de algemene heffingskorting is iets hoger. Deze veranderingen kunnen invloed hebben op uw portemonnee.

 

Box 3 in 2024: hoeveel belasting moet je betalen?

Geschreven op

Als je belegt, spaargeld hebt of bezittingen zoals bijvoorbeeld een tweede huis in Nederland, dan is de kans groot dat je in 2024 box 3-belasting moet betalen. Maar hoeveel precies? Dat is nog een hele rekensom.

 

Nieuw in WhatsApp: kanalen

Geschreven op

Via kanalen kunnen personen, bedrijven en organisaties makkelijk updates versturen naar hun volgers. Het gaat om tekst, foto’s, video’s, stickers en peilingen. Gebruikers van WhatsApp kunnen kanalen die zij willen volgen makkelijk selecteren door te zoeken op hobby’s, spo...

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op