Hypotheek nodig?


Neem contact op

Een hypotheek voor een starter in Arnhem

De zoektocht naar een hypotheek voor een starter in Arnhem is niet altijd even gemakkelijk, zeker niet in de turbulente woningmarkt van tegenwoordig. Als u een eerste huis gaat kopen heeft u bovendien nog geen ervaring met het afsluiten van hypotheken, waardoor u best wat ondersteuning en advies kunt gebruiken. Daarom biedt ons bedrijf uit Arnhem deskundig advies omtrent het afsluiten van een hypotheek voor een starter zoals u.

Welke hypotheek voor een starter past het best bij uw situatie in Arnhem?

Voor een starter zoals u is er bij het afsluiten van een hypotheek in Arnhem van alles mogelijk. Zo heeft u de keuze uit twee verschillende hypotheekvormen: de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek. Welke hypotheek u het best kunt kiezen, is afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Onze specialisten spreken de verschillende opties graag met u door en kijken samen met u waar uw voorkeur naar uitgaat. Dit doen ze niet alleen voor starters in Arnhem, maar ook als u op zoek bent naar een goede startershypotheek in Nijmegen.

Sluit ook een starterslening af

Het is ook mogelijk om naast uw hypotheek een extra lening af te sluiten, bijvoorbeeld omdat de maximale startershypotheek niet voldoende is om uw droomhuis te realiseren. Deze lening wordt afgegeven door de gemeente waarin u woont. Onze adviseurs geven u ook graag op dit gebied meer informatie en advies. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 026 442 49 44.

Bekijk hier onze andere hypotheken 

hypotheken2
Advieskeuze Heuveling Adviesgroep

Contact opnemen

Particulier
Zakelijk
Verzekeringen
Hypotheken
Financieringen
Pensioenen
Anders:

* Deze velden zijn verplicht.

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk