Nieuws

 

Wat ga ik als ondernemer wel verzekeren? En wat niet? Krijg nu duidelijkheid over jouw zakelijke risico’s!

Geschreven op

- Zoek jij als ondernemer, een professionele financieel adviseur voor al jouw zakelijke verzekeringen? - Zoek jij een persoonlijk onafhankelijk aanspreekpunt die álle specifieke risico’s van jouw bedrijf in kaart brengt? Ma

 

Verhuizen of verbouwen? Dit moet u weten

Geschreven op

Verbouwen en/of verhuizen is voor veel mensen een leuke, maar ook een stressvolle gebeurtenis. U krijgt waarschijnlijk te maken met een (nieuwe) hypotheek, een aannemer, de gemeente en nog veel meer bedrijven en organisaties.

 

Hypotheekrente in beweging: wat kunt u doen?

Geschreven op

De hypotheekrente is al jarenlang onderwerp van gesprek. De afgelopen jaren was de hypotheekrente extreem laag. Mede hierdoor ontstond een grote gekte op de woningmarkt. Veel huizenbezitters kozen ervoor om hun hypotheek over te sluiten.

 

Nieuwe Gasketelwet vanaf 1 april 2023

Geschreven op

Per 1 april 2023 hebben we een nieuwe Gasketelwet in Nederland. De belangrijkste verandering is dat zowel installatiebedrijven als monteurs een certificaat (Bewijs van Vakmanschap) moeten hebben om aan cv-ketels te mogen werken.

 

Gaat u ook voor een elektrische fiets?

Geschreven op

Voor het dagelijkse woon-werkverkeer of voor een heerlijke fietstocht op een zonnige weekenddag, veel mensen hebben tegenwoordig een elektrische fiets. In meerdere opzichten is het een ideale oplossing. U staat niet meer in de file naar het werk, u bent sportief bezig en...

 

Deze waterschades vergoedt de verzekering

Geschreven op

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat geldt ook voor waterschade. Een gesprongen buitenkraantje door vorst, een kapotte waterleiding in de keuken of de afvoer van de wasmachine die het niet meer goed doet.

 

Dit moet u weten over de lijfrente

Geschreven op

Voor veel mensen die destijds een lijfrenteverzekering afsloten, komt het pensioen nu dichterbij. Dat betekent dat de lijfrenteverzekering binnenkort gaat uitkeren. Voorheen moest u altijd een lijfrente aankopen met het geld dat u had opgebouwd met de verzekering.

 

Extra aflossen op de hypotheek; slim of juist niet?

Geschreven op

Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om meer rendement uit hun spaargeld te halen. De rentes op spaargeld bij de bank nemen weliswaar een beetje toe, maar het rendement is nog steeds niet zo hoog. Extra aflossen op uw hypotheek kan dan een goede investering zijn.

 

Vanaf volgend jaar kan een kind de achternaam van beide ouders dragen

Geschreven op

De achternaam van een pasgeboren baby was tot op heden vaak een vanzelfsprekend punt. Het merendeel van de kinderen (92 procent) draagt de achternaam van de vader. Daar komt nu verandering in. Vanaf 1 januari volgend jaar is het mogelijk om kinderen de achternaam van beid...

 

Overlijdensrisicoverzekering vaak niet verplicht maar wel verstandig

Geschreven op

De meeste hypotheekverstrekkers stellen een overlijdensrisicoverzekering (ORV) niet langer verplicht bij een hypotheek. Toch kan het verstandig zijn om zo’n verzekering af te sluiten. Een overlijdensrisicoverzekering keert geld uit als jij of je partner komt te overlijden. D

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op