Nieuws

 

Verbouwingshypotheek: wat is er mogelijk?

Geschreven op

Je wilt graag in je huis blijven wonen, maar er wel het nodige aan veranderen. Bijvoorbeeld omdat het wel wat groter mag. Of omdat je een slaapkamer op de begane grond wilt. Of omdat je wilt verduurzamen. Dan kun je misschien een verbouwingshypotheek afsluiten.

 

Hypotheekrente: stijging of daling?

Geschreven op

Het is een vraag die elke aspirant-huizenkoper bezighoudt: moeten we in 2023 een verdere hypotheekrente-stijging verwachten of daalt de rente juist? Natuurlijk wil je het antwoord op deze vraag ook graag weten, als je een hypotheek hebt waarvan de rentevaste periode binne...

 

“Volg ons op Facebook en Instagram”

Geschreven op

Naast de digitale nieuwsbrief kunt u ons ook vinden op social media. Via Facebook en Instagram zal Heuveling Adviesgroep u op de hoogte houden over wat er in de financiële wereld gebeurt. Maar ook ontwikkelingen op kantoor of in de regio komen aan de orde.

 

Verhuizen of verbouwen? Dit zijn de mogelijkheden

Geschreven op

Veel mensen hebben een wensenlijstje als het aankomt op hun woning. Extra ruimte is een veelgehoorde wens. U kunt er dan voor kiezen om te gaan verhuizen naar een ruimere woning, maar u kunt ook kijken naar de mogelijkheden om uw huidige woning te verbouwen.

 

Voorkom koolmonoxidevergiftiging

Geschreven op

Koolmonoxide is een reuk- en kleurloos gas. U merkt het dus niet meteen wanneer grotere hoeveelheden van dit gas zich ophopen in uw woning. Toch heeft het gas een grote impact op ons lijf. Mensen kunnen er zelfs aan overlijden.

 

3 tips om uw goede voornemens te laten slagen

Geschreven op

Goede voornemens, iedereen heeft ze. Soms hebben we grote of ingewikkelde plannen zoals afvallen of stoppen met roken, terwijl het bij anderen over kleine veranderingen gaat. Alle goede voornemens kunnen u helpen om van 2023 een topjaar te maken.

 

Nieuwe belastingregels in 2023

Geschreven op

Het belastingtarief in de eerste schrijf is iets naar beneden gegaan en de algemene heffingskorting is in 2023 juist hoger. Ook is de heffing in box 3 aangepast. Dergelijke veranderingen hebben invloed op uw portemonnee.

 

Wat is jouw ondernemersuitdaging?

Geschreven op

In deze tijd is het prettig om geld vrij te houden. Maar wat als je juist nú kansen ziet, en wilt investeren? In jouw inventaris of een nieuw bedrijfspand, of om groei te realiseren? Wat jouw ondernemersuitdaging ook is, wij staan voor je klaar met onze financieringsoplos...

 

Wij wensen u een goed 2023

Geschreven op

Aan het begin van het nieuwe jaar willen wij u bedanken voor het vertrouwen dat u het afgelopen jaar in ons hebt gesteld. Wij hopen dat u hebt genoten van de feestdagen. Nu is het tijd om vooruit te kijken. We wensen u zowel zakelijk als privé een goed en gezond 2023.

 

Wat als u ziek of arbeidsongeschikt wordt?

Geschreven op

Niemand wil ziek worden, maar helaas kan het iedereen overkomen. Als u in loondienst bent, dan zijn er allerlei zaken geregeld om u toch van een basisinkomen te voorzien. Voor ondernemers zijn deze regelingen er niet.

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op