Nieuws

 

Wetswijzigingen voor ondernemers per 1 juli 2024

Geschreven op

Vaak worden twee keer per jaar wetswijzigingen doorgevoerd; op 1 januari en op 1 juli. Dit jaar zijn er minder wetswijzigingen dan voorgaande jaren. Dat komt mede doordat we de afgelopen maanden te maken hadden met de formatie van het nieuwe kabinet.

 

Vitale werknemers zorgen voor beter resultaat

Geschreven op

Steeds meer werkgevers besteden intensief aandacht aan de vitaliteit van werknemers. Vitaliteit kent drie factoren; fysiek, mentaal en sociaal. Het fysieke aspect gaat over een gezond lichaam, bijvoorbeeld door gezond eten en genoeg beweging.

 

Zo gaat u stressvrij op vakantie

Geschreven op

Vakantie is ontzettend belangrijk. Opladen na een jaar hard werken, nieuwe dingen ontdekken en inspiratie opdoen. Daarna kunt u weer fris en fruitig aan de slag. Toch is het voor veel ondernemers lastig om vakantie te nemen.

 

Een hypotheek als zzp'er of ondernemer? Dit zijn de mogelijkheden

Geschreven op

Wilt u een hypotheek aanvragen? Zet u schrap voor een berg papierwerk. Dat is vaak het eerste waar mensen aan denken als het gaat om hypotheekaanvragen voor ondernemers. De geldverstrekker wil er zeker van zijn dat u de financiële lasten kunt dragen en vraagt daarom om be...

 

Belangrijke wijzigingen per 1 juli 2024

Geschreven op

1 juli is – samen met 1 januari – een belangrijke datum als het aankomt op (wets)wijzigingen. Komende maand wordt er weer een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd. Deze wijzigingen kunnen invloed hebben op uw financiën, zowel positief als negatief. Daar

 

Nieuw systeem voor schadevrije jaren

Geschreven op

Het systeem waarin de schadevrije jaren worden bijgehouden is aan vervanging toe. Op dit moment sluipen er veel fouten in het proces en dat levert vervelende situaties op voor zowel verzekeraars als verzekerden. Daarom wordt er nu een nieuw systeem ontwikkeld.

 

Op vakantie? Zo voorkomt u een inbraak

Geschreven op

De zomervakantie is om heerlijk te ontspannen. Na een jaar werken even relaxen en nieuwe dingen ontdekken in een andere omgeving. Maar helaas is de thuiskomst niet voor iedereen zo rustgevend. Sommige mensen komen terug in een overhoopgehaald huis waar de waardevolle spul...

 

Hebt u een (deels) aflossingsvrije hypotheek? Dan moet u dit weten

Geschreven op

Bij het afsluiten van een hypotheek denkt u er misschien nog niet over na, maar na dertig jaar moet u de hypotheek afgelost hebben. Met een lineaire of annuïtaire hypotheek betaalt u maandelijks rente en aflossing.

 

Je eerste huis kopen: wat komt daar allemaal bij kijken?

Geschreven op

Je eerste huis kopen is een geweldige ervaring, maar tegelijkertijd ook best spannend. Niet alleen omdat het om een groot bedrag gaat, maar ook omdat er veel bij komt kijken. In dit artikel vind je de belangrijkste aandachtspunten.

 

Geld lenen voor het verduurzamen van je woning?

Geschreven op

Je huis verduurzamen is niet alleen goed voor het milieu, maar je kan er op termijn ook geld mee besparen. Bovendien dragen veel maatregelen bij aan het wooncomfort. Als je niet voldoende spaargeld hebt om deze verbeteringen direct te financieren, is geld lenen voor het v...

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op