Hypotheek nodig?


Neem contact op

Een starterslening in Nijmegen

Een startershypotheek met een aanvullende starterslening is ideaal wanneer u uw eerste huis in Nijmegen gaat kopen. Een specialist van Heuveling Adviesgroep uit Arnhem adviseert u graag en geeft u tips over waar u op moet letten bij het kopen van uw eerste huis. Zo betreedt u met een goed gevoel de woningmarkt. Dat is belangrijk, zeker met de turbulente woningmarkt van tegenwoordig.

Een startershypotheek met aanvullende starterslening bij het kopen van uw huis

Als u een startershypotheek met eventuele starterslening wilt afsluiten bij het kopen van een huis, heeft u keuze uit twee verschillende hypotheekvormen. Dit zijn de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek. Bij een annuïteitenhypotheek blijft de maandelijkse aflossing gelijk, procentueel gezien. Daardoor betaalt u iedere maand een ander bedrag. Betaalt u liever iedere maand hetzelfde bedrag? Kies dan voor een lineaire hypotheek. Nog een voordeel van deze vormen van de startershypotheek voor uw eerste huis: hierbij heeft u recht op hypotheekrenteaftrek.

Ontdek de verschillen tussen de startershypotheek en de starterslening

Een starterslening is een goede aanvulling op een startershypotheek als u een huis gaat kopen. Het is een extra lening naast uw hypotheek. De starterslening is ideaal wanneer uw maximale startershypotheek niet voldoende is om uw droomhuis te kunnen kopen. Een starterslening wordt afgegeven door de gemeente. Een van onze adviseurs geeft u graag meer informatie en advies, zodat u de juiste visie rondom uw hypotheek heeft.

Bekijk hier onze andere hypotheken 

hypotheken2
Advieskeuze Heuveling Adviesgroep

Contact opnemen

Particulier
Zakelijk
Verzekeringen
Hypotheken
Financieringen
Pensioenen
Anders:

* Deze velden zijn verplicht.

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk