Hypotheek nodig?


Neem contact op

Startershypotheek Nijmegen

Wanneer u uw eerste woning gaat kopen, is het afsluiten van een speciale startershypotheek van een specialist in de regio Nijmegen een goed idee. Een specialist van Heuveling Adviesgroep adviseert u graag en geeft u tips over waar u op moet letten bij het kopen van uw eerste huis. Zo betreedt u met een goed gevoel de woningmarkt. Dit is belangrijk, zeker met de turbulente woningmarkt van tegenwoordig.

De juiste startershypotheek voor uw eerste huis in Nijmegen

Wanneer u uw eerste huis gaat kopen en dus een startershypotheek wilt afsluiten, heeft u de keuze uit twee verschillende hypotheekvormen. Dit zijn de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek. Bij een annuïteitenhypotheek blijft de maandelijkse aflossing gelijk, procentueel gezien. Hierdoor betaalt u iedere maand een ander bedrag. Betaalt u liever iedere maand hetzelfde bedrag? Kies dan voor een lineaire hypotheek. Nog een voordeel van deze vormen van de startershypotheek voor uw eerste huis in de regio Nijmegen: hierbij heeft u recht op hypotheekrenteaftrek.

De verschillen tussen de startershypotheek en de starterslening

Wanneer u een eerste huis wilt kopen in Nijmegen, kunt u een startershypotheek afsluiten, eventueel aangevuld met een starterslening. Het is een extra lening naast uw hypotheek. De starterslening is ideaal wanneer uw maximale startershypotheek niet voldoende is om uw droomhuis in de regio Nijmegen of Arnhem te kunnen kopen. Een starterslening wordt afgegeven door de gemeente. Een van onze adviseurs geven u graag meer informatie en advies. Bel daarom voor het maken van een afspraak naar 026 442 49 44.

Bekijk hier onze andere hypotheken 

hypotheken2
Advieskeuze Heuveling Adviesgroep

Contact opnemen

Particulier
Zakelijk
Verzekeringen
Hypotheken
Financieringen
Pensioenen
Anders:

* Deze velden zijn verplicht.

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk