Verzekering nodig?


Neem contact op

  • Home
  • Advies
  • Verzekering arbeidsongeschiktheid Arnhem

Een verzekering voor arbeidsongeschiktheid afsluiten in Arnhem

Als u een verzekering voor arbeidsongeschiktheid wilt afsluiten, moet u bij Heuveling Adviesgroep in Arnhem zijn. Het afsluiten van zo’n verzekering kan voor u verstandig zijn. Daardoor bent u verzekerd van een inkomen en hoeft u niet halsoverkop een andere woning te zoeken of andere ingrijpende beslissingen te nemen wanneer arbeidsongeschiktheid zich voordoet.

Wat houdt een verzekering voor arbeidsongeschiktheid in?

Wanneer u om fysieke of mentale redenen niet meer in staat bent om te werken, kunt u arbeidsongeschikt verklaard worden. Om dan toch verzekerd te zijn van een inkomen, kunt u een verzekering voor arbeidsongeschiktheid afsluiten via ons assurantiekantoor. Dit wordt ook wel een inkomensverzekering genoemd. Bij een gedeeltelijke of gehele arbeidsongeschiktheid ontvangt u normaliter maximaal 70% van uw laatstverdiende salaris, voor een periode van twee jaar. Onze adviseurs leggen u graag uit hoe u uzelf hiervoor kunt verzekeren tegen een lage premie. Zo bent u verzekerd van een behoorlijk inkomen als u onverhoopt arbeidsongeschikt raakt, zonder dat u afhankelijk bent van een uitkering.

Ontdek meer over het afsluiten van een verzekering voor arbeidsongeschiktheid

Wilt u meer weten over het afsluiten van een verzekering bij arbeidsongeschiktheid via ons kantoor? Wij plannen graag een vrijblijvend gesprek bij ons kantoor met u in om de verschillende opties van een verzekering voor arbeidsongeschiktheid uit te leggen en u advies te geven over verzekeringen. Op deze manier bent u zeker dat u goed verzekerd bent.

Bekijk hier onze andere hypotheken 

hypotheken2
Advieskeuze Heuveling Adviesgroep

Contact opnemen

Particulier
Zakelijk
Verzekeringen
Hypotheken
Financieringen
Pensioenen
Anders:

* Deze velden zijn verplicht.

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk