Nieuws

 

Zzp’er: dit moet u weten over uw pensioen

Geschreven op

Zodra u de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt, hebt u recht op een AOW-uitkering van de overheid. Voor werknemers komt hier vaak een aanvullend pensioen vanuit de werkgever bovenop. Zzp’ers die graag een aanvullend pensioen willen voor de toekomst, moeten dit zelf regelen. E

 

Zo bent u hackers voor

Geschreven op

Online bedreigingen zijn altijd en overal aanwezig. Hackers zijn voortdurend op zoek naar nieuwe slachtoffers. Zij breiden hun repertoire steeds verder uit. Zo kunnen zij proberen om de persoonsgegevens van uw klanten te pakken te krijgen of ze leggen uw systemen plat voo...

 

Uw bedrijf verduurzamen? Vraag subsidie aan

Geschreven op

De wereld is aan het verduurzamen en dan kunt u als ondernemer niet achterblijven. Misschien kijkt u wel naar het energiezuiniger maken van uw pand, wilt u de biodiversiteit versterken of bedenkt u een oplossing om de luchtkwaliteit te verbeteren.

 

Belastingaangifte 2022: dit moet u weten

Geschreven op

De belastingaangifte is vaak niet de leukste taak als ondernemer. Maar het moet wel gebeuren. Er zijn verschillende regelingen en aftrekposten die het bedrag dat u aan de fiscus moet betalen kunnen verlagen. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar dan moet u wel weten waa...

 

Hypotheekvormen en rentevaste periode: wat moet je kiezen?

Geschreven op

Als je een huis koopt, mag je de hypotheekrente aftrekken als je belastingaangifte doet. Daar gelden wel regels voor. Zo moet je jouw hypotheek volgens een strak schema aflossen. Je kunt kiezen voor een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek.

 

Verhuizen? Neem uw hypotheek mee

Geschreven op

De hypotheekrente is na een historisch lage stand weer aan het stijgen. Als u de afgelopen jaren een hypotheek af hebt gesloten tegen een lage rente, dan kan het interessant zijn om deze mee te nemen naar uw volgende huis.

 

De belastingaangifte 2022

Geschreven op

Het voorjaar breekt aan en dat betekent dat het ook weer tijd is voor de aangifte inkomstenbelasting. De Belastingdienst vult zo veel mogelijk al voor u in. Het is belangrijk om de gegevens goed te controleren, zeker als uw situatie het afgelopen jaar veranderd is.

 

All seasonbanden: handig of toch niet?

Geschreven op

All seasonbanden winnen aan populariteit de laatste jaren. Niks is immers zo onvoorspelbaar als het weer. Door de klimaatverandering wordt het weer alleen maar grilliger, met uitschieters naar extreem lage of juist mega hoge temperaturen.

 

Aansprakelijk voor schade? En nu?

Geschreven op

In een onbewaakt moment kan er iets kapotgaan of vies worden. Dat is vervelend, zeker als u per ongeluk spullen van een ander kapot maakt. Maar het kan gebeuren, het hoort bij het leven. Ook kan het gebeuren dat iemand gewond raakt door uw schuld.

 

Hoge WOZ-waarde kan geld opleveren

Geschreven op

Veel huiseigenaren zijn geschrokken van de nieuwe WOZ-beschikking. De WOZ-waarde van hun huis is vaak tienduizenden euro's hoger dan vorig jaar. Er zijn mensen die hiertegen bezwaar willen aantekenen. Maar wist je dat je misschien wel kunt besparen door dit juist niet te...

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op