Nieuws

 

Extra aflossen op de hypotheek; de voors en tegens op een rij

Geschreven op

Extra aflossen op uw hypotheek, bijvoorbeeld na een financiële meevaller, zorgt voor een lagere schuld en daarmee in de meeste gevallen ook voor lagere maandlasten. Dat klinkt als een goede investering, zeker nu de rentes op spaarrekeningen niet zo hoog zijn.

 

WAM vanaf nu ook voor heftrucks verplicht

Geschreven op

De Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM) vergoedt de schade die u met uw voertuig toebrengt aan anderen. Bijvoorbeeld voor auto’s en bussen is het voor veel mensen vanzelfsprekend om minimaal een WA-verzekering af te sluiten. M

 

Keert uw lijfrente uit? Dit moet u weten

Geschreven op

Als ondernemer bouwt u niet automatisch pensioen op. Daarom is het raadzaam om zelf een aanvulling op uw AOW te regelen. Dit kan in verschillende vormen. Een lijfrenteverzekering is een van de opties die rond de eeuwwisseling vaak gekozen werd.

 

De Belastingaangifte 2023 voor ondernemers

Geschreven op

De belastingaangifte voor het jaar 2023 moet voor 1 mei 2024 ingediend zijn bij de Belastingdienst. Wilt u uitstel aanvragen? Doe dit dan voor 1 mei. Twijfelt u of u inkomstenbelastingaangifte moet doen als ondernemer? Doe dan de check.

 

Deze apps helpen u naar meer overzicht en structuur

Geschreven op

U hebt tegenwoordig voor alles een app op uw laptop of smartphone. Dat is soms overweldigend, maar het kan ook heel handig zijn. Door een aantal goede apps te kiezen en deze gedisciplineerd te gebruiken, zorgt u voor overzicht en structuur in uw werk en communicatie.

 

Ben jij geld de baas?

Geschreven op

De Week van het geld loopt dit jaar van 11 tot 15 maart. In die week geven docenten en gastsprekers lessen op basisscholen en in het middelbaar onderwijs. Het doel is om kinderen en jongeren te leren hoe ze financieel redzaam kunnen worden. Ook ouders kunnen helpen.

 

Is uw mailadres nog veilig?

Geschreven op

Cybercriminelen zitten vaak niet zelf de hele dag achter de computer om gegevens afhandig te maken van mensen en bedrijven. Zij ontwikkelen hier softwarerobots voor. Deze zogenoemde botnets kunnen ontzettend snel veel gegevens verzamelen.

 

Het buitenleven begint weer!

Geschreven op

Kijkt u ook zo uit naar het buitenleven? Lekker buiten eten en genieten van lange avonden in uw loungeset. Ook de aankleding is belangrijk, een mooie spiegel aan de muur of een kleurrijk tuinkleed zorgen voor een fijne sfeer in uw tuin.

 

Een familiehypotheek; hoe zit dat?

Geschreven op

Ongeveer één op de zes Nederlandse huishoudens met een hypotheek maakt gebruik van een familiehypotheek. Verreweg de meeste mensen met een familiehypotheek hebben daarnaast ook een hypotheek bij een financiële instelling zoals een bank of verzekeraar. De

 

De belastingaangifte 2023

Geschreven op

Het voorjaar staat financieel gezien in het teken van de aangifte inkomstenbelasting. Voor 1 mei van dit jaar moet u uw belastingaangifte voor 2023 indienen. De Belastingdienst vult zo veel mogelijk gegevens al voor u in.

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op