Nieuws

 

Deze apps helpen u van 2023 een fantastisch jaar te maken

Geschreven op

Als u dat zou willen, kunt u voor elke taak een andere app gebruiken. Alleen het risico is dat uw werk snel onoverzichtelijk wordt. Daarom is het handig om zelf – of samen met uw team – een aantal apps te kiezen die u gedisciplineerd gebruikt. Zo

 

Wetswijzigingen voor ondernemers per 1 januari 2023

Geschreven op

Per 1 januari zijn er een aantal zaken veranderd op het gebied van belastingen, toeslagen en wetten. We zetten hier de meest belangrijke veranderingen voor u op een rij. Nieuwe tarieven inkomstenbelasting Dit jaar is het basisbelastingtarief in box 1 licht gedaald.

 

Jaarruimte ideaal voor pensioen

Geschreven op

Als u niks opzij zet voor uw pensioen, dan moet u het op uw oude dag waarschijnlijk met een AOW-uitkering doen. Dat zal niet makkelijk worden. Daarom is het slim om alvast na te denken over uw pensioen. Het is toch een fijn idee dat u zich ook in de toekomst geen zorgen h...

 

Fijne feestdagen

Geschreven op

Bedankt voor het vertrouwen dat u afgelopen jaar in ons heeft gesteld. Ook in het nieuwe jaar staan we voor u klaar. Wij wensen u fijne feestdagen, een schitterende jaarwisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar.

 

Nieuwe hypotheekregels in 2023

Geschreven op

Vanaf 1 januari 2023 veranderen verschillende regels rondom hypotheken. Bent u van plan om volgend jaar een woning te kopen of uw huidige hypotheek te wijzigen, neem de punten in dit artikel dan goed door. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Zo voorkomt u een woningbrand

Geschreven op

De winter is hèt seizoen voor kerstverlichting, kaarsjes en pruttelende stoofpotten. Heel gezellig natuurlijk, maar het kan ook gevaarlijk zijn. Een doorgebrand lampje in de kerstboom of een omgevallen kaarsje kan in een onbewaakt moment al zorgen voor veel rookontwikkeli...

 

Energiebespaarlening met 0% rente

Geschreven op

Verduurzamende maatregelen zijn broodnodig, maar helaas voor veel mensen lastig te bekostigen. Het gaat immers vaak om een grote investering. Om mensen te helpen bij het verduurzamen van hun koophuis is het Nationaal Warmtefonds in het leven geroepen.

 

Opgelicht via WhatsApp? Zo kunt u geld terugkrijgen

Geschreven op

Iedere maand krijgen een paar honderd Nederlanders te maken met oplichting via WhatsApp. Vaak doen oplichters zich voor als uw kinderen of andere bekenden. Zij nemen ook de profielfoto over, waardoor het account net echt lijkt.

 

Uw zorgverzekering in 2023

Geschreven op

Zorgverzekeraars maken in november altijd de premies voor het volgende jaar bekend. Ook doen zij bestaande klanten een aanbod voor de dekking en premie van volgend jaar. Het is belangrijk om goed te kijken of deze dekking nog bij u past of dat u liever over gaat naar een...

 

Wat zijn de hypotheekmogelijkheden voor senioren?

Geschreven op

Over het algemeen is het pensioeninkomen lager dan het inkomen als werkende. Daardoor zijn geldverstrekkers wat voorzichtiger en gelden er extra regels voor het verhogen van uw bestaande hypotheek of het afsluiten van een nieuwe.

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op