Nieuws

 

Hypotheek 2024: wat verandert er?

Geschreven op

De spelregels voor hypotheken veranderen in 2024 behoorlijk. Dat kan relevant zijn als je een huis wilt kopen of al een hypotheek hebt. De belangrijkste wijzigingen hebben we voor je op een rij gezet. 1. Hogere hypotheek voor energiezuinig huis De maximale hypotheek hangt...

 

Overlijdensrisicoverzekering, uitvaartverzekering of allebei?

Geschreven op

Een overlijdensrisicoverzekering en een uitvaartverzekering keren allebei uit na het overlijden van een persoon. Toch zijn er grote verschillen tussen die twee verzekeringen. Hoe noodzakelijk zijn ze? En welke moet je kiezen?

 

Is je hypotheek aflossen beter dan extra sparen voor je pensioen?

Geschreven op

Hoe minder geld je kwijt bent aan vaste lasten, hoe minder inkomen je nodig hebt. Dus lijkt het verstandig om je hypotheek af te lossen voordat je met pensioen gaat. Maar is dat altijd de beste manier om je financiële toekomst in te richten?

 

“Volg ons op Facebook en Instagram”

Geschreven op

Naast de digitale nieuwsbrief kunt u ons ook vinden op social media. Via Facebook en Instagram zal Heuveling Adviesgroep u op de hoogte houden over wat er in de financiële wereld gebeurt. Maar ook ontwikkelingen op kantoor of in de regio komen aan de orde.

 

Schadevrije jaren: zo zit dat

Geschreven op

In het meest ideale scenario rijdt u al jaren zonder schade. U hebt dan flink wat schadevrije jaren opgebouwd en daardoor krijgt u een flinke no-claimkorting op de premie van de autoverzekering. Hebt u wel schade gereden of hebt u schade veroorzaakt bij een andere auto?

 

Het recht om vergeten te worden

Geschreven op

Er is veel informatie op internet te vinden. Dat is ontzettend handig, want zo hebt u de antwoorden op alle prangende vragen bij de hand. Alleen wat als er onjuiste of privacygevoelige informatie over u op het internet te vinden is?

 

De nieuwe pensioenwet

Geschreven op

De Wet Toekomst Pensioenen – de basis voor het nieuwe pensioensysteem – is op 1 juli 2023 in werking getreden. Tot 1 januari 2028 zitten we in een overgangsperiode. Vanaf dat moment moeten alle pensioenregelingen voldoen aan de nieuwe wet. Het

 

Een duurzamer huis? Dit zijn de mogelijkheden

Geschreven op

Verduurzamen is steeds belangrijker voor veel mensen. Klimaatverandering wordt zichtbaarder en energie is nog steeds prijzig. Dat motiveert mensen om verduurzamende maatregelen te nemen en energie te besparen.

 

Scheiden: wie gaat waar wonen?

Geschreven op

Na de kinderen is het eigen huis meestal het belangrijkste onderwerp tijdens een scheiding. Logisch, het gaat immers om zowel een dak boven je hoofd als een waardevol bezit. Meer dan de helft van de stellen met een eigen huis ervaart hierdoor tijdens de scheiding veel str...

 

Miljoenennota 2024: alom zorgen om de koopkracht

Geschreven op

Voorkomen dat de armoede in Nederland toeneemt. Dat is waarschijnlijk de belangrijkste boodschap van de Miljoenennota 2024. Kort voor Prinsjesdag is nog twee miljard euro vrijgemaakt om dit doel te bewerkstelligen.

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op