Compagnonverzekering

Verzeker de continuïteit van uw bedrijf bij overlijden

U heeft samen met een compagnon een bedrijf. Heeft u er over nagedacht wat er gebeurt als een van jullie komt te overlijden? Het overlijden van een ondernemer kan flinke financiële gevolgen hebben voor het voorbestaan van de onderneming. Om dit risico op te vangen, biedt een compagnonverzekering uitkomst.

Waarom een compagnonsverzekering?

Een compagnonsverzekering is een vorm van een overlijdensrisicoverzekering. Het is een prima oplossing om de continuïteit van een bedrijf te waarborgen bij het onverhoopt overlijden van (een van de) compagnon(s). Het bedrag dat nodig is om de erfgenamen van de overleden compagnon uit te kopen, kan niet altijd zomaar uit het bedrijf gehaald worden. Bijvoorbeeld als het geld vastzit in onroerend goed, machines of de inventaris. Wil de bank geen (extra) financiering verstrekken? Dan kan dat voor financiële problemen zorgen. Met de uitkering van de compagnonsverzekering kunt u de erfgenamen van de overleden compagnon uitkopen.

Erfbelasting voorkomen

Om nadelige fiscale verrassingen te voorkomen is het belangrijk dat de verzekering op de juiste wijze wordt ingericht. De optimale polisredactie is afhankelijk van de rechtsvorm van de onderneming.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek
Heeft u nog geen compagnonsverzekering? Wij brengen graag de mogelijkheden voor u in kaart. Wij adviseren u graag over de beste polisredactie en de hoogte van het verzekerd bedrag

 

Contact opnemen

Particulier
Zakelijk
Verzekeringen
Hypotheken
Financieringen
Pensioenen
Anders:

* Deze velden zijn verplicht.

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk