Pakketverzekering wonen

Met een Woonpakket van Heuveling Adviesgroep combineert je de verzekeringen voor in en om de woning in één pakket. En dat biedt veel voordelen. Zo weet u zeker dat er geen gaten in de dekkingen zijn of dat je dubbel verzekerd bent. Bovendien ontvangt je ook nog eens een aantrekkelijke pakketkorting!

Hoe meer polissen je in je Woonpakket opneemt, hoe hoger de pakketkorting wordt. Meestal krijgt je al een korting zodra je twee verzekeringen combineert. De totale korting kan wel oplopen tot 10%. je kunt de volgende verzekeringen combineren in een Woonpakket:

Woonhuisverzekering (opstal)

De Woonhuisverzekering (opstal) dekt niet alleen schade aan de structurele onderdelen van het huis, zoals het dak en de muren, maar verzekert je tevens tegen glasschade. Met de Woonhuisverzekering loopt je geen risico op onderverzekering en ben je uitstekend verzekerd tegen “van buiten komend onheil”.

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering dekt de schade aan al je huiselijke bezittingen, compleet met een zeer uitgebreide dekking tegen “van buiten komend onheil”. 

Aansprakelijkheidsverzekering

Deze Aansprakelijkheidsverzekering verzekert je gezin tegen de gevolgen van schade aan derden die door gezinsleden worden verzoorzaakt en waarvoor zij aansprakelijkheid worden gesteld. Je betaalt één vaste, lage premie voor je hele gezin en hebt geen eigen risico.

Rechtsbijstandverzekering

Met de Rechtsbijstandverzekering verzekert u zich tegen de kosten van onder andere een advocaat bij juridische procedures of een rechtszaak als gevolg van een  conflict.

Ongevallenverzekering

Met de Ongevallenverzekering verzekert jij jezelf en jouw gezin tegen ongevallen waarbij letsel ontstaat met overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg. Vaak geldt er een dubbele uitkering voor kinderen bij gelijktijdig overlijden van beide ouders.

Doorlopende Reisverzekering

Binnen het Woonpakket kun je ook kiezen voor een Doorlopende Reisverzekering. Hiermee ben je het gehele jaar door verzekerd van een onbezorgde vakantie. De verzekering is uit te breiden met dekkingen voor annulering van jouw reis of voor extra risico's die verbonden zijn aan wintersport en onderwatersport.

meer verzekeringen

Contact opnemen

Verzekeringen
Hypotheken
Financieringen
Pensioenen
Anders:

* Deze velden zijn verplicht.

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk