•   Ontzorgen
  •   Begeleiden
  •   Betrouwbaar
004

HYPOTHEKEN

Uw eerste stap naar een woning.

MEER INFORMATIE

Pensioen Arnhem

Natuurlijk wilt u van een onbezorgd pensioen genieten in uw huis in Arnhem. Het is daarom verstandig om alvast een expert op het gebied van pensioenadvies bij u in de regio Arnhem in te schakelen. Ook als het nog jaren duur voordat u met pensioen gaat. U bent dan ruim op tijd om alles rondom uw pensioen op een goede manier te regelen.

Hoeveel pensioen krijgt u? U weet het na persoonlijk pensioenadvies van uw adviseur in Arnhem

Wanneer u met pensioen gaat, is het belangrijk dat u een pensioen heeft opgebouwd dat hoog genoeg is om in uw levensonderhoud te voorzien. Om te voorkomen dat u straks niet voldoende inkomen heeft, is het raadzaam om nu alvast goed pensioenadvies van uw adviseur in Arnhem in te winnen. Een van onze adviseurs vertelt u graag of u het pensioen dat u spaart moet aanvullen.

Verschillende factoren die van invloed zijn op uw pensioen

Er zijn allerlei factoren die van invloed zijn op de hoogte van uw pensioen. Denk bijvoorbeeld aan uw hypotheek, die een grote invloed heeft op hoeveel u te besteden heeft wanneer u met pensioen gaat. Ook is uw pensioeninkomen opgebouwd uit drie verschillende componenten, die vaak verschillend zijn qua hoogte. Het gaat hierbij om de AOW, het pensioen dat u via uw werkgever(s) heeft opgebouwd en eventuele pensioenuitkeringen uit andere voorzieningen. Ook de hypotheekrenteaftrek speelt een rol. Vaak is de hypotheekrente niet meer aftrekbaar wanneer men met pensioen gaat. Hierdoor stijgen dan uw woonlasten, waardoor uw koopkracht daalt terwijl u met pensioen bent. Met al deze factoren houden we bij uw pensioenadvies rekening wanneer u bij ons op kantoor in Arnhem langskomt.

Persoonlijk pensioenadvies op ons kantoor in Arnhem

Wanneer u langskomt voor een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs op ons kantoor in Arnhem, verdiepen wij ons goed in uw gehele situatie. Daarna brengen wij persoonlijk advies uit. Zo kunt u straks met een gerust hart met pensioen. Bel voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk pensioenadviesgesprek 026 442 49 44.

Bekijk hier onze andere hypotheken

hypotheken2