Pensioen voor uw werknemer

Bent u als werkgever op zoek naar de beste pensioenregeling voor uw bedrijf en uw medewerkers? Dan doet u er goed aan om de verschillen tussen pensioenregelingen te vergelijken. Wij bieden een compleet en onafhankelijk pensioenadvies.

Offerte pensioenadvies werkgever

Waarom is advies over de pensioenregeling verstandig?

Als werkgever heeft u belang bij een goede pensioenregeling tegen beheersbare kosten. Daarnaast is er continu invloed van wijzigende wet- en regelgeving. Maatschappelijke ontwikkelingen maken het noodzakelijk om de pensioenregeling continu te monitoren en actualiseren. Daarnaast is er continu invloed van wijzigende wet- en regelgeving. Zoals het pensioenakkoord waardoor elke pensioenregeling aangepast moet worden.

Wij van Heuveling Adviesgroep hebben jarenlange ervaring met het ondersteunen werkgevers bij hun collectieve pensioenregeling. Het opzetten, afsluiten en verlengen doen gebeurt altijd met uw belang voorop. Zo bent u verzekerd van de beste regeling.

Het heldere advies geeft inzicht in ouderdomspensioen, nabestaandenpensioen en arbeidsongeschiktheidspensioen. Op die manier heeft u als werkgever het beste inzicht in de mogelijkheden en de te maken keuzes.

Pensioenadvies werkgever

Hoe werkt pensioenadvies voor de werkgever?

Ons pensioenadvies voor werkgevers doen wij altijd volgens een vast stappenplan. U wordt stap voor stap begeleid in het pensioenadviestraject en u krijgt informatie om zelf keuzes te maken. Ook maken wij de advieskosten vooraf duidelijk inzichtelijk

Wat kost pensioenadvies voor de werkgever?

Wij vinden het belangrijk dat u van tevoren weet waar u aan toe bent. Dit geldt ook voor de kosten. Heuveling Adviesgroep adviseert alleen op basis van urendeclaratie of een vaste vooraf besproken vergoeding.

De voordelen van onafhankelijk pensioenadvies voor werkgevers

We benadrukken graag onze onafhankelijke positie als het gaat om pensioenadvies. U als werkgever profiteert daar van. Onafhankelijk pensioenadvies betekent:

  • Wij vergelijken verschillende pensioenuitvoerders.
  • Wij geven een helder advies waarbij we kijken naar de beste voorwaarden en dekking, maar ook naar een scherpe premie.
  • Wij ondersteunen u bij uw communicatie richting personeel.

Beheer van collectief pensioen voor werkgevers

Het is prettig en handig als pensioen collectief geregeld wordt. Alles samen onder één dak. Daarom bieden wij ook collectief pensioenbeheer aan. We verzorgen niet alleen het doorgeven van mutaties, maar zorgen ook dat alles juist opgeleverd wordt. Ook wanneer nieuwe medewerkers in dienst treden of juist mensen uit dienst gaan.

Een offerte voor pensioenadvies vergelijken?

Het kan natuurlijk zo zijn dat u al een offerte voor een nieuwe pensioenregeling heeft liggen, maar u het lastig vindt om de kwaliteit hiervan te beoordelen. U heeft vragen zoals: zijn de kosten wel passend en sluit het correct aan bij uw situatie? Ook dan komt ons onafhankelijke pensioenadvies perfect van pas.

Schakel daarom direct ons advies in. Vraag direct een pensioenofferte aan of bel ons op 026-4424944

meer pensioenen

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk