Fietsverzekering

Wat is een fietsverzekering?

Het klinkt wel logisch – een verzekering afsluiten voor je fiets. Er worden namelijk duizenden fietsen per jaar gestolen in Nederland. Maar wat is nou een fietsverzekering?

Wat een fietsverzekering is, is nogal vanzelfsprekend. Een verzekering voor je fiets. Maar wat er precies verzekerd is en in welke situaties, is minder voor de hand liggend. Je kunt twee soorten fietsverzekeringen afsluiten in Nederland:

  1. De eerste is een verzekering die alleen dekking biedt tegen diefstal.
  2. De tweede soort beschermt je naast diefstal ook tegen schade aan je fiets. Hieronder valt schade die bijvoorbeeld is ontstaan door een aanrijding, een valpartij of door brand.

Er is geen goede of foute keuze. De juiste verzekering verschilt per persoon. Bedenk dus goed hoeveel risico je denkt te lopen en wat jij belangrijk vindt. We helpen je graag met je keuze.

Meer verzekeringen

Contact opnemen

Verzekeringen
Hypotheken
Financieringen
Pensioenen
Anders:

* Deze velden zijn verplicht.

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk