Reisverzekering

Je gaat wellicht binnenkort op vakantie. Voor een aantal vakantiegangers komt dan ook de vraag naar boven, moet ik een reisverzekering afsluiten en wat dekt een dergelijke verzekering nu eigenlijk?

Vakantie, wat dekt een reisverzekering?

Een reisverzekering is vooral belangrijk wanneer je naar het buitenland op vakantie gaat. Blijf je binnen Nederland dan zijn de risico’s minimaal. Onverwachtse kosten die je in Nederland maakt worden meestal gedekt door andere verzekeringen die je al hebt afgesloten. Zo heeft iedereen in Nederland een zorgverzekering vaak met een aanvullende dekking. Hierdoor zijn ziektekosten in buitenland over het algemeen wel goed verzekerd. Alleen als je naar landen gaat waar de kosten voor medische zorg veel hoger liggen moet je daar goed op letten. Het is dan zeker aan te raden om een reisverzekering met dekking voor medische kosten af te sluiten.

Waar heb ik een reisverzekering voor nodig?

Met een reisverzekering is diefstal, verlies of beschadiging van je bagage verzekert. Dit kan belangrijk zijn als je veel of kostbare bagage meeneemt tijdens je reis. Je kunt ook een annuleringsverzekering afsluiten zodat je tegen annuleringskosten verzekerd bent. Ga je bijzondere of gevaarlijke sporten uitoefenen? Dan is een reisverzekering zeker belangrijk. Dat geldt ook voor wintersport.

meer verzekeringen

Contact opnemen

Verzekeringen
Hypotheken
Financieringen
Pensioenen
Anders:

* Deze velden zijn verplicht.

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk