Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering. Wat is dat? Een ongevallenverzekering is een verzekering, waarbij je een vaststaand bedrag uitgekeerd krijgt als jij of je gezinslid iets ernstig overkomt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het krijgen van een ongeluk, waardoor jij of je gezinslid blijvend invalide raken. Ook keert een ongevallenverzekering een vergoeding uit, wanneer jij of iemand uit je gezin komt te overlijden. Hoeveel je precies uitgekeerd krijgt door de ongevallenverzekering is afhankelijk van onder andere: hoeveel je hebt verzekerd en hoe ernstig je valide bent geraakt.

Of een ongevallenverzekering nodig is, is volledig afhankelijk van je persoonlijke situatie. De kans op een ongeluk, waardoor je blijvend invalide raakt of zelfs overlijdt is niet groot. Echter is de kans wel aanwezig. Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Voorkomen van ongelukken kun je vaak niet. Wat je wel kunt doen, is je goed verzekeren met een ongevallenverzekering.

meer verzekeringen

Contact opnemen

Verzekeringen
Hypotheken
Financieringen
Pensioenen
Anders:

* Deze velden zijn verplicht.

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk