Nabestaandeverzekering

Wat gebeurt er met je nabestaanden na jouw overlijden? Kunnen zij dan nog wel dezelfde levensstijl hanteren als nu? Maakt jij je wel eens zorgen of je de studie van jouw kinderen wel kunt betalen? Wellicht biedt een overlijdensrisicoverzekering een uitkomst.

Regelmatig komen wij bij nieuwe klanten echter de situatie tegen dat in de loop der jaren levensverzekeringen zijn afgesloten, maar dat het totaaloverzicht inmiddels ontbreekt. Het financiële rapport van Heuveling verzekeringen kan jou dit overzicht weer terug geven.

Doordat er een groot en divers aanbod van levensverzekeringen is en alle verzekeraars andere benamingen gebruiken, kan het voor jou erg lastig zijn om de levensverzekeringen te vinden die precies bij jouw situatie en wensen past. Onze adviseurs kunnen een vergelijking voor je maken en adviseren over welke verzekering het beste bij je past.

meer verzekeringen

Contact opnemen

Verzekeringen
Hypotheken
Financieringen
Pensioenen
Anders:

* Deze velden zijn verplicht.

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk