Verhuurhypotheek

Het woord zegt het misschien al. De verhuurhypotheek is een hypotheek op een huis of pand, die je kan krijgen als deze bestemd is voor de verhuur. Deze hypotheek heeft dus ook als voorwaarde dat je zelf niet in het huis hoeft te gaan wonen. Andersom geldt dat ook zo: in een huis met een "normale" hypotheek kan je gaan wonen en dat mag je niet zonder toestemming van de bank verhuren. Dat staat allemaal onder het ‘huurbeding’ in de hypotheekakte van de notaris.

Een verhuurhypotheek kan je bijvoorbeeld afsluiten als je wilt investeren in vastgoed en bijvoorbeeld meer rendement uit je spaargeld wil halen. Je hoeft het huis echter niet aan vreemden te verhuren als je dat niet wil. Het kan ook zijn dat je een huis koopt in een andere stad en dat bijvoorbeeld je kinderen daar een kamer huren. Dit gebeurt steeds vaker in steden zoals Amsterdam, waar de kamers schaars zijn en de huur hoog.

Voor meer informatie over de verhuurhypotheek neemt u dan contact op met één van onze hypotheekadviseurs.

meer categorie hypotheken

Contact opnemen

Verzekeringen
Hypotheken
Financieringen
Pensioenen
Anders:

* Deze velden zijn verplicht.

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk