Verzekering nodig?


Neem contact op

  • Home
  • Vereende Arnhem

Vereende in Arnhem

De Vereende is een maatschappij die er is voor bijzondere verzekeringen in Arnhem. Heuveling Adviesgroep is een bedrijf dat u graag helpt om bijzondere risico’s te verzekeren. Wij helpen mensen die geen normale verzekering kunnen afsluiten bij een reguliere maatschappij aan een andere soort verzekering

Een speciale verzekering via De Vereende aanvragen

Een verzekeraar is er om verzekeringen bij af te sluiten. Echter is het zo dat niet iedereen zomaar een verzekering kan afsluiten. Heeft u veel schades veroorzaakt met rijden of een rijontzegging gehad? Of heeft u misschien ooit fraude gepleegd? Dit zijn voorbeelden van verzekeringsproblemen bij een reguliere maatschappij. Als u geen normale verkering kunt afsluiten, kunt u via De Vereende toch een verzekering afsluiten. Heuveling Adviesgroep dient als tussenpersoon tussen u en De Vereende. Op deze manier kunt u nog steeds een benodigde verzekering aanvragen zonder problemen.

Schaf een verzekering aan voor bijzondere risico’s

Een reguliere verzekering afsluiten is niet voor iedereen weggelegd. In bepaalde situaties kunt u niet zomaar een verzekering aanvragen. Daarom is er De Vereende voor verzekeringen als u bijzondere risico’s heeft. Ons team vol specialisten helpt u graag verder om toch een verzekering af te sluiten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en bent u goed verzekerd.

Bekijk hier onze andere verzekeringen 

verzekeringen

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk