Nalatenschap nodig?


Neem contact op

  • Home
  • Regelen nalatenschap

Regelen van uw nalatenschap

Het regelen van uw nalatenschap is belangrijk voor uw nabestaanden. Ondanks dat het niet prettig is om over na te denken, is het wel belangrijk om dit te doen. De specialisten van Heuveling Adviesgroep uit Arnhem geven u graag deskundig advies, zodat u uw nalatenschap goed achterlaat.

Het regelen van uw nalatenschap is belangrijk voor uw nabestaanden

De perioden na het overlijden is een hectische periode. Wat moet er gebeuren met bezittingen? Hoe moet de erfenis verdeeld worden? Dit zijn vragen die terecht komen bij uw nabestaanden. Het is niet alleen belangrijk om uzelf te verzekeren bij overlijden, maar ook het regelen van uw nalatenschap dient te gebeuren. Onze adviseurs geven u graag advies over uw nalatenschap, zodat uw nabestaanden zich hier geen zorgen om hoeven maken en dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Neem contact op met ons voor advies over uw nalatenschap

Wilt u uw nalatenschap regelen, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Dan helpt Heuveling Adviesgroep u hiermee. U schakelt ons ook in voor andere dienstverleningen, zoals het regelen van uw pensioen. Zo regelt u al uw belangrijke financiële zaken gemakkelijk onder één dak en weet u zeker dat alles goed geregeld is.

Bekijk hier onze andere verzekeringen 

verzekeringen

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk