Inventaris en goederenverzekering

Met een inventarisverzekering krijg je schade aan je zakelijke inboedel vergoed. Dit zijn alle zakelijke spullen die niet vastzitten aan het pand. Denk aan de stoffering en meubelen van je bedrijf, maar ook aan machines die je zakelijk gebruikt. Zo kun je met nieuwe of herstelde spullen snel weer aan de slag.

Wat zijn goederen?

Met goederen wordt uw handelsvoorraad bedoeld. Inclusief de grond- en hulpstoffen die u gebruikt om uw producten te maken. Bijvoorbeeld halffabricaten, eindproducten, reinigingsmiddelen, brandstoffen en verpakkingen.

Voor wie is een goederenverzekering nuttig?

Niet elk bedrijf loopt dezelfde risico’s. Heeft u bijvoorbeeld een fabriek met veel voorraden, en grondstoffen om uw producten te maken, dan kan een goederenverzekering een goede keuze zijn. Houd er rekening mee dat bij een verzekeraar meestal niet uw verkoopprijs betaalt. Uw inkoopprijs wordt vergoed. Dat heet ook wel de vervangingswaarde. Dus wat uw nodig heeft om uw voorraad te vervangen.

meer verzekeringen

Contact opnemen

Particulier
Zakelijk
Verzekeringen
Hypotheken
Financieringen
Pensioenen
Anders:

* Deze velden zijn verplicht.

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk