Welke zorgverzekering past het beste bij u?

Bent u benieuwd welk zorgverzekeringspakket het beste bij uw wensen en verwachtingen voor komend jaar passen? Dat kunt u vanaf nu bekijken. Onze speciale zorgvergelijker waarmee u exact kunt aangeven wat u belangrijk vindt, is weer geüpdatet met de premies en dekkingen voor 2024. U kunt met de vergelijker de verschillende zorgpakketten en prijzen met elkaar vergelijken. Op naar de best passende zorgverzekering voor 2024!

 

Vragen over uw zorgverzekering?

Heeft u vragen over uw zorgverzekering? Wij werken samen met zorgspecialist UPIVA. Zij helpen u met al uw vragen over uw zorgverzekering en vragen hoe een bepaalde verzekering af te sluiten. Zij zijn te bereiken via 088 – 000 8333 & zorg@upiva.nl.

naar de zorgvergelijker

Altijd bereikbaar voor uw vragen en het beste advies.

Heb je een vraag, advies of hulp nodig? Bel dan naar 088 – 000 83 33. Onze collega adviseurs van Upiva, zijn specialisten op het gebied van zorgverzekeringen en staan jou graag persoonlijk te woord, voor het beste persoonlijke advies.

Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per de week bereikbaar. Heeft u de juiste verzekering gevonden? Dan kunt u deze direct online afsluiten!

meer verzekeringen

Contact opnemen

Verzekeringen
Hypotheken
Financieringen
Pensioenen
Anders:

* Deze velden zijn verplicht.

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk