• Home
  • Nieuws
  • Zo houdt u het overzicht over uw to-do’s

Zo houdt u het overzicht over uw to-do’s

Geschreven op

Waarschijnlijk heel herkenbaar. Uw to-do’s staan overal en nergens. Als u de aantekeningen nog terugvindt is de kans groot dat u uw eigen handschrift niet meer kunt ontcijferen. Door de waan van de dag weet u wellicht ook niet meer wat u bedoelt met het opgeschreven steekwoord.

De kans dat u iets vergeet of over het hoofd ziet is op deze manier niet ondenkbaar. Met takenlijsten creëert u overzicht en efficiëntie. Op internet zijn hiervoor verschillende (ook gratis) programma’s beschikbaar.

Hieronder een overzicht van een paar handige programma’s:

Trello

Op internet zijn webbased-programma’s te vinden om taken te beheren, bijvoorbeeld Trello. Met de tool Taskboard worden uw taken en takenlijsten in drie kolommen op één scherm getoond. Het principe is eenvoudig: in de linker kolom staan de taken die u nog moet doen. De middelste kolom laat de taken zien waar u momenteel mee bezig bent. Rechts staan de taken die u heeft afgerond.
https://trello.com/

To-Do

Taken zijn heel eenvoudig toe te voegen in To-Do. U hoeft alleen maar een naam op te geven. Vervolgens kunt u kiezen of u de taak aan Mijn dag wilt toevoegen. Verder kunt u de begin- en einddatum toevoegen en of u daaraan herinnerd wilt worden. Ook kunt u nog een notitie toevoegen. De lijstjes delen en de taken aan iemand toewijzen is ook mogelijk.
https://todo.microsoft.com/tasks/

Todoist

In dit programma kunt u bepaalde doelen zetten en zien wat de trends van productiviteit zijn. Iets dat de andere lijstjes-apps niet zo gedetailleerd laten zien. Todoist is bekend door zijn eenvoud. Wilt u het echter toch complexer en uitgebreider maken, dan kan dat altijd. Het filteren en bepaalde volgordes bepalen is een minder sterke kant van Todoist.
https://todoist.com/nl/

Task Coach

Task Coach is een programma om uw eigen takenlijsten bij te houden en te beheren. In dit programma is het mogelijk om het budget te koppelen aan een bepaalde taak. Ook kunt u bepaalde taken laten terugkeren volgens een bepaald format. Het programma is gratis voor desktop.
http://www.taskcoach.org/

« Naar het overzicht

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op