Zo gaat u stressvrij op vakantie

Geschreven op

Vakantie is ontzettend belangrijk. Opladen na een jaar hard werken, nieuwe dingen ontdekken en inspiratie opdoen. Daarna kunt u  weer fris en fruitig aan de slag. Toch is het voor veel ondernemers lastig om vakantie te nemen. U wilt uw klanten immers altijd zo goed mogelijk ondersteunen en geen commerciële kansen mislopen.

Deze handige tips helpen u op weg naar een relaxte vakantie:

Plan u vakantie ruim van tevoren

Bepaal op tijd in welke weken u op vakantie wil. Als u afwacht totdat er een ‘goed’ moment is, dan komt het er vaak niet meer van. Door op tijd vast te stellen wanneer u op vakantie gaat, kunt u het werk daar omheen plannen. Dat geeft rust in uw agenda. Een extra pluspunt: u kunt de vroegboekkortingen meepakken.

Kies het juiste moment

Als u uw vakantie gaat plannen, houd dan rekening met uw drukke en minder drukke perioden. Gaan veel klanten in een bepaalde periode op vakantie? Zorg dan dat u uw vakantie ook in die periode plant. Zo loopt u waarschijnlijk minder omzet mis.

Geef uw vakantie door

Laat op tijd aan uw klanten of opdrachtgevers weten wanneer u op vakantie bent. Zo kunnen zij er ook rekening mee houden en verloopt het voor iedereen soepeler. Laat ook weten hoe lang u weg bent, wanneer u weer aan het werk bent en of u bereikbaar bent op vakantie. Misschien is er wel een collega die de belangrijke zaken voor uw klanten kan oppakken in uw vakantie. Dat soort gegevens zijn erg belangrijk voor uw klanten, zo weten zij waar ze aan toe zijn.

Wilt u toch even een aantal werktaken oppakken tijdens uw vakantie, dan kan dat natuurlijk gewoon. Neem bijvoorbeeld een bepaald moment op de dag de tijd voor deze taken, het noteren van nieuwe ideeën of andere zaken die u te binnen schieten. Daarna kunt u dan weer heerlijk genieten van uw vakantie.

« Naar het overzicht

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op