• Home
  • Nieuws
  • Met deze verzekeringen is het goed ondernemen

Met deze verzekeringen is het goed ondernemen

Geschreven op

Op het gebied van bedrijfsverzekeringen is een breed pallet op de markt. Sommige verzekeraars bieden ook een ondernemerspakket aan. Maar passen de daarin opgenomen verzekeringen wel bij uw bedrijf? Zijn uw specifieke risico’s gedekt door deze verzekeringen? Hoe zit het met de hoogte van de premies? Twijfelt u, neem dan contact met ons op.

Dit zijn de belangrijkste verzekeringen voor uw bedrijf:

Ongeluk zit in klein hoekje

Een ongeluk kan zo maar gebeuren. Tijdens een gesprek met een klant stoot u per ongeluk diens telefoon van tafel. De spullen in uw showroom zijn niet goed opgeruimd en de klant struikelt hierdoor. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt deze. Deze schade is nooit gedekt op je particuliere aansprakelijkheidsverzekering.

Cybercrime: aan de orde van de dag

Cybercrime is aan de orde van de dag en komt in bijna elke bedrijfstak voor. Behalve grote bedrijven zijn ook eenmanszaken en zzp’ers steeds vaker de dupe. Met een cyberverzekering zijn de gevolgen van zo’n aanval verzekerd, zoals het herstellen van de databases of gehackte websites.

Een duur rekenfoutje

Een verkeerd advies kan u duur komen te staan. Geeft uw bedrijf adviezen dan is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering onmisbaar. Verkeerde adviezen van bijvoorbeeld architecten of accountants kunnen vermogensschade veroorzaken. Veel opdrachtgevers eisen tegenwoordig een dergelijke verzekering bij het gunnen van een opdracht. Ook de brancheverenigingen adviseren een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. De hoogte van de premies zijn afhankelijk van de grootte van uw bedrijf.

Voor de rechter

Steeds vaker wordt een zakelijk geschil uitgevochten voor de rechter. Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische hulp. Hieronder vallen onder meer de kosten voor juridisch advies, proces- en gerechtskosten en advocaatkosten. Neem ook een incassobijstand op in uw verzekering. De meeste geschillen gaan namelijk over niet betaalde rekeningen.

Bedrijfspanden en inventaris

Brand of inbraak veroorzaken schade aan uw pand en eventueel aan uw voorraad. De schade aan uw bedrijfspand wordt gedekt door een opstalverzekering. Met een inventarisverzekering regelt u de schade aan bijvoorbeeld uw kantoorinventaris, computers, machines of gereedschappen. Schade aan uw voorraden door brand, storm, water of diefstal vallen onder een goederenverzekering. Ook de goederen die op het bedrijfsterrein zijn opgeslagen.

Werkt u vanuit huis? Dan kan een particuliere inboedelverzekering voldoende zijn. Het kan zijn dat er een maximum aan het verzekerde bedrag zit. Vraag ons naar de mogelijkheden en of dit ook in uw situatie van toepassing is.

Stilliggende omzet

Uw bedrijf valt stil, bijvoorbeeld door brand of een storm. Geen omzet, maar de personeelskosten en de eventuele huur van uw pand gaan echter gewoon door. Een bedrijfsschadeverzekering dekt de vaste kosten en de misgelopen winst.

Overlijden compagnon

Samen met uw compagnon bent u het fundament van uw onderneming. Qua persoonlijkheden en vaardigheden vult u elkaar aan. Maar wat als uw zakenpartner komt te overlijden en erfgenamen hun deel van het bedrijf opeisen? Een compagnonverzekering zorgt voor een gedegen financiële afhandeling.

Wilt u weten welke verzekeringen het beste passen bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

« Naar het overzicht

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op