• Home
  • Nieuws
  • Jouw financiële toekomst begint vandaag!

Jouw financiële toekomst begint vandaag!

Geschreven op

Steeds meer mensen maken zich zorgen over hun financiële vooruitzichten. Gold dit in 2021 nog voor 23% van de bevolking, afgelopen jaar is dat tot bijna 30% gestegen. Vooral jongere mensen zien de toekomst minder rooskleurig tegemoet.

En dat is niet onterecht, blijkt uit cijfers van budgetinstituut Nibud. Dat ziet meer huishoudens in de financiële gevarenzone komen. Maar hoe voorkom je dat? Nou, niet door je alleen maar zorgen te maken! Je zult in actie moeten komen en je realiseren dat jouw financiële toekomst begint met de beslissingen die je vandaag neemt.

Financiële ToekomstScan

Financiële kwesties in kaart brengen is waarschijnlijk niet je meest favoriete klus. Begrijpelijk, het is ook best ingewikkeld. Maar als je het stapje voor stapje doet, valt het mee. Om je op weg te helpen, hebben wij de Financiële ToekomstScan gemaakt. Als je die invult, weet je binnen een paar minuten op hoofdlijnen hoe je ervoor staat.(Opens in a new window)

Raad en daad

Door je hoofd af te wenden van lastige financiële kwesties kunnen risico's ontstaan die je helemaal niet wilt en hoeft te lopen. Reden temeer om in actie te komen en het te onderzoeken. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Als Erkend Financieel Adviseurs helpen wij je graag en staan we je met raad en daad bij. Wij kunnen voor veel gebeurtenissen berekenen wat het financiële effect is en je advies geven over de mogelijkheden die je hebt om er iets aan te doen.

Bel of mail onsdus gerust voor een afspraak. we nemen graag de tijd voor je, om samen met jou de scenario’s van je financiële toekomst in kaart te brengen.

« Naar het overzicht

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op