skip to Main Content

De beste verzekering voor uw taxi in regio Arnhem

taxi-1515420_1920

Wilt u een verzekering voor uw taxi(bedrijf) afsluiten in Arnhem en omstreken? Met ingang van 2019 is het heel wat moeilijker en duurder om een taxi verzekerd te krijgen. Verschillende verzekeraars maken hun voorwaarden strenger en verhogen de premies. Dat betekent dat een aantal verzekeraars een taxi verzekering niet meer aanbieden. Bij Heuveling Adviesgroep in Arnhem helpen we u graag met het vinden van de beste verzekering met de scherpste premie voor uw taxi.

Wij vinden de juiste verzekering voor uw taxi in onze zaak te Arnhem

Met specialisme, kennis en ervaring is snel duidelijkheid te krijgen. Heuveling Adviesgroep kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden wanneer u een verzekering wilt afsluiten voor uw taxi(bedrijf) in regio Arnhem. Al jarenlang staan wij garant voor hoogwaardige dienstverlening in zakelijke verzekeringen, waarbij u centraal staat. Wij voorzien u van advies op maat waar u op kunt vertrouwen. Daarvoor komt u altijd het beste langs in onze zaak te Arnhem, waar we samen kijken naar de beste mogelijkheden voor een verzekering voor uw taxibedrijf.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste verzekering voor uw taxi of taxibedrijf in regio Arnhem. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door te bellen naar 026 44 24 944. U bent natuurlijk ook van harte welkom op onze locatie in Arnhem voor het bespreken van de verzekering van uw taxi, maar bijvoorbeeld ook bij een hypotheek voor een verbouwing of in geval van arbeidsongeschiktheid. Wij gaan graag met u in gesprek om tot een passende oplossing te komen. Op deze manier kunt u veilig en met vertrouwen de weg op.

Back To Top