Nieuws

 

Ben jij geld de baas?

Geschreven op

De Week van het geld loopt dit jaar van 11 tot 15 maart. In die week geven docenten en gastsprekers lessen op basisscholen en in het middelbaar onderwijs. Het doel is om kinderen en jongeren te leren hoe ze financieel redzaam kunnen worden. Ook ouders kunnen helpen.

 

Is uw mailadres nog veilig?

Geschreven op

Cybercriminelen zitten vaak niet zelf de hele dag achter de computer om gegevens afhandig te maken van mensen en bedrijven. Zij ontwikkelen hier softwarerobots voor. Deze zogenoemde botnets kunnen ontzettend snel veel gegevens verzamelen.

 

Het buitenleven begint weer!

Geschreven op

Kijkt u ook zo uit naar het buitenleven? Lekker buiten eten en genieten van lange avonden in uw loungeset. Ook de aankleding is belangrijk, een mooie spiegel aan de muur of een kleurrijk tuinkleed zorgen voor een fijne sfeer in uw tuin.

 

Een familiehypotheek; hoe zit dat?

Geschreven op

Ongeveer één op de zes Nederlandse huishoudens met een hypotheek maakt gebruik van een familiehypotheek. Verreweg de meeste mensen met een familiehypotheek hebben daarnaast ook een hypotheek bij een financiële instelling zoals een bank of verzekeraar. De

 

De belastingaangifte 2023

Geschreven op

Het voorjaar staat financieel gezien in het teken van de aangifte inkomstenbelasting. Voor 1 mei van dit jaar moet u uw belastingaangifte voor 2023 indienen. De Belastingdienst vult zo veel mogelijk gegevens al voor u in.

 

Hebt u zonnepanelen? Dit moet u weten!

Geschreven op

Zonnepanelen zijn erg populair. Veel mensen zochten de afgelopen tijd naar manieren om hun energierekening binnen de perken te houden. Uw eigen duurzame energie opwekken is een goede manier om dit te doen. Bovendien levert het een bijdrage aan de energietransitie.

 

De WOZ-waarde stijgt verder: wat betekent dit voor u?

Geschreven op

De WOZ-beschikking valt in de eerste acht weken van het jaar op de mat. Het is een terugkerend onderwerp van gesprek. Is uw huis wel op waarde geschat? Moet u bezwaar maken? En wat betekent het voor de belastingen die u dit jaar moet betalen?

 

De videodeurbel en privacy; hoe zit dat?

Geschreven op

Een videodeurbel kan ontzettend handig zijn. U kunt de pakketbezorger bijvoorbeeld makkelijk laten weten dat hij het pakketje voor de deur neer kan zetten. Daarnaast geeft een videodeurbel een veilig gevoel. U ziet immers altijd wat er voor uw deur gebeurt.

 

Belasting in box 3 in 2024

Geschreven op

De belasting die u moet betalen over uw vermogen in box 3 wordt vanaf 2023 op een andere manier berekend. Dat kan gevolgen hebben voor de voorlopige aanslag van 2024. We zitten namelijk in de overbruggingsjaren naar het nieuwe box-3-stelsel dat vanaf 2027 in moet gaan.

 

Wilt u verhuizen of verbouwen?

Geschreven op

Uw huis is nooit af, er zijn altijd verbeteringen aan te brengen. Het is heerlijk om weg te dromen bij het idee van uw ideale woning. Meer ruimte is bijvoorbeeld een veelgehoorde wens. Wilt u dit jaar kijken of u die droom in vervulling kunt laten gaan?

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op