Nieuws

 

Begrafenis of crematie; hoe zit het met de kosten?

Geschreven op

Uw begrafenis of crematie is geen leuk onderwerp om mee bezig te zijn. Veel mensen stellen het dan ook uit. Maar er kan altijd iets gebeuren. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Het is bijvoorbeeld goed om te weten wat de wensen van uw nabestaanden zijn a...

 

Eigen laadpaal? Vergeet dit niet!

Geschreven op

Auto’s op benzine of diesel verdwijnen langzaam uit het straatbeeld. Steeds meer mensen stappen over op elektrische rijden. Een eigen oplaadmogelijkheid is daarbij voor veel mensen een must. Het is wel zo handig als u thuis uw auto kan opladen voor de volgende dag. D

 

Hebt u last van hooikoorts? Dit moet u weten!

Geschreven op

Niesmarathons, voortdurend gesnotter en rode, jeukende ogen. Hooikoorts houdt veel mensen bezig in de lente. Als u hooikoorts hebt, dan reageert uw immuunsysteem extra heftig op de pollen van grassen, planten en bomen.

 

Extra aflossen op de hypotheek; de voors en tegens op een rij

Geschreven op

Extra aflossen op uw hypotheek, bijvoorbeeld na een financiële meevaller, zorgt voor een lagere schuld en daarmee in de meeste gevallen ook voor lagere maandlasten. Dat klinkt als een goede investering, zeker nu de rentes op spaarrekeningen niet zo hoog zijn.

 

WAM vanaf nu ook voor heftrucks verplicht

Geschreven op

De Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM) vergoedt de schade die u met uw voertuig toebrengt aan anderen. Bijvoorbeeld voor auto’s en bussen is het voor veel mensen vanzelfsprekend om minimaal een WA-verzekering af te sluiten. M

 

Keert uw lijfrente uit? Dit moet u weten

Geschreven op

Als ondernemer bouwt u niet automatisch pensioen op. Daarom is het raadzaam om zelf een aanvulling op uw AOW te regelen. Dit kan in verschillende vormen. Een lijfrenteverzekering is een van de opties die rond de eeuwwisseling vaak gekozen werd.

 

De Belastingaangifte 2023 voor ondernemers

Geschreven op

De belastingaangifte voor het jaar 2023 moet voor 1 mei 2024 ingediend zijn bij de Belastingdienst. Wilt u uitstel aanvragen? Doe dit dan voor 1 mei. Twijfelt u of u inkomstenbelastingaangifte moet doen als ondernemer? Doe dan de check.

 

Deze apps helpen u naar meer overzicht en structuur

Geschreven op

U hebt tegenwoordig voor alles een app op uw laptop of smartphone. Dat is soms overweldigend, maar het kan ook heel handig zijn. Door een aantal goede apps te kiezen en deze gedisciplineerd te gebruiken, zorgt u voor overzicht en structuur in uw werk en communicatie.

 

Ben jij geld de baas?

Geschreven op

De Week van het geld loopt dit jaar van 11 tot 15 maart. In die week geven docenten en gastsprekers lessen op basisscholen en in het middelbaar onderwijs. Het doel is om kinderen en jongeren te leren hoe ze financieel redzaam kunnen worden. Ook ouders kunnen helpen.

 

Is uw mailadres nog veilig?

Geschreven op

Cybercriminelen zitten vaak niet zelf de hele dag achter de computer om gegevens afhandig te maken van mensen en bedrijven. Zij ontwikkelen hier softwarerobots voor. Deze zogenoemde botnets kunnen ontzettend snel veel gegevens verzamelen.

Wat wij doen

Verzekeringen

particulier

zakelijk

Financieringen

particulier

zakelijk

Ons doel is om met onze klanten een langdurige persoonlijke relatie op te bouwen waarbij we onze relaties ontzorgen en begeleiden in alle financiële en verzekeringstechnische zaken. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op