skip to Main Content

Maandelijks lagere lasten!

1

TIP van onze adviseur Angelo:
U kunt uw energielasten flink verlagen door bijvoorbeeld spouwmuurisolatie of door het plaatsen van zonnepanelen op uw dak. Vaak is het fiscaal aantrekkelijk om dit in uw hypotheek mee te financieren. Zo kunnen uw totale vaste lasten per maand lager uitvallen.
Deze maand onder de aandacht; De Verduurzaam Hypotheek van Florius.

Energiebesparende maatregelen meefinancieren? Dit kan nu ook met de Florius Verduurzaam Hypotheek

Wilt u investeren in een energiezuinig huis? Dan is het niet alleen de vraag voor welke energiebesparende maatregel u kiest, maar ook hoe u dit gaat betalen. Met uw spaargeld, regelt u subsidies, neemt u een lening? Nu is hier een nieuwe optie bijgekomen: de Florius Verduurzaam Hypotheek. Speciaal voor het financieren van energiebesparende maatregelen.

Wat is de Florius Verduurzaam Hypotheek?

De Florius Verduurzaam Hypotheek is een hypotheek speciaal voor het financieren van energiebesparende maatregelen. Heeft u al hypotheek bij Florius of gaat u een nieuwe hypotheek bij Florius afsluiten? Dan kan het mogelijk interessant zijn om de Verduurzaam Hypotheek af te sluiten. U kunt de Verduurzaam Hypotheek afsluiten voor minimaal € 5.000 en maximaal € 25.000. Dit deel leent u tegen aantrekkelijke voorwaarden en rente. Na het afsluiten van de Verduurzaam Hypotheek heeft u bij bestaande bouw maximaal twee jaar de tijd om de energiebesparende maatregelen uit te voeren. Bij nieuwbouw zelfs maximaal drie jaar. Genoeg tijd dus om goed te bedenken welke maatregelen voor uw woning het beste zijn. Houd er wel rekening mee dat u wel vanaf het moment dat u de Verduurzaam Hypotheek afsluit, maandelijks rente en aflossing betaalt.

Florius Verduurzaam Hypotheek

Alleen mogelijk als verhoging op een bestaande of nieuwe Florius hypotheek. Speciaal voor het financieren van energiebesparende maatregelen. Af te sluiten voor minimaal € 5.000 en maximaal € 25.000. Aantrekkelijke voorwaarden en rente. Na het afsluiten heeft u bij bestaande bouw maximaal twee jaar de tijd voor het kiezen en uitvoeren van de energiebesparende maatregelen. Bij nieuwbouw is dat maximaal drie jaar.

Neem contact op met onze adviseur voor meer informatie. Ook andere alternatieven worden besproken.

Back To Top