skip to Main Content

Heuveling Adviesgroep staat voor u klaar!

rots

Heeft u, of verwacht u financiële problemen door de recente ontwikkeling?
Heuveling Adviesgroep wil helpen!
Overheid, banken en verzekeraars nemen hun verantwoordelijkheid.
Ook wij willen ons steentje bijdragen, door onze kennis, netwerk, adviezen en ideeën met u te delen.

Graag willen wij uw rots in de branding zijn voor al uw financiële vragen over de gevolgen van de coronacrisis?

De overheid heeft een bijzonder pakket gelanceerd om zowel de ondernemers, zzp’ers en werknemers financieel door deze crisis te leiden. Ook banken en verzekeraars komen met tijdelijke regelingen en oplossingen.
We zetten alles voor u zo goed mogelijk op een rijtje en vertellen u ook welke maatregelen wij op kantoor hebben getroffen.

De coronacrisis heeft nu al een diepgaande impact op onze samenleving. Zorg voor gezondheid heeft nu de hoogste prioriteit.

Door deze onzekere situatie merken wij dat dit tot veel zorgen en vragen leidt. Juist in deze moeilijke tijden zijn wij als financieel advieskantoor extra gemotiveerd om u van dienst te zijn. Op financieel gebied willen wij voor u een aantal maatregelen die de overheid, banken en verzekeraars hebben genomen benoemen. Ook wij als kantoor hebben een aantal maatregelen genomen om u zoveel mogelijk op afstand op een goede manier te adviseren. Nieuwe maatregelen volgen zich snel op, dus houdt u de speciale nieuwsuitzendingen in de gaten of kijk regelmatig naar onderstaande sites.

Overheid
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/17/coronavirus-kabinet-neemt-pakketnieuwe- maatregelen-voor-banen-en-economie

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-peronderwerp/ financiele-regelingen/now-betekenis-now-voor-werknemer

Banken
https://www.nvb.nl/corona/consumenten

Verzekeraars
https://www.verzekeraars.nl/verzekeringsthemas/nieuwe-risicos/coronavirus

https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

Kantoor
Heuveling Adviesgroep draagt graag bij aan de oproep van de overheid om fysieke contacten zoveel mogelijk te beperken. U bent van ons persoonlijk contact gewend, bij u thuis of bij ons op kantoor. Door de huidige situatie zal dat de komende tijd wat minder zijn.

Natuurlijk kunt u ons gewoon telefonisch of per mail bereiken. Een gedeelte van ons team werkt thuis en een gedeelte werkt op kantoor. Online houden wij u op de hoogte via onze nieuwsbrief en social media.
Wij kunnen adviesgesprekken voeren via beeldtelefoon en documenten met u delen. Het kopje koffie schenkt u dan zelf in of houdt u tegoed.

Is bezoek aan ons kantoor toch noodzakelijk, bel van te voren even, zodat wij de nodige voorzorgsmaatregelen met u kunnen doorspreken.

We vertrouwen erop dat we de aankomende tijd zo goed mogelijk (met elkaar) doorkomen en dat we elkaar snel weer onder normale omstandigheden kunnen ontmoeten.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie of maakt u zich ongerust over uw financiële situatie?
Ondanks dat deze situatie voor ons ook nieuw is, zullen wij er alles aan doen om u een antwoord te geven op al uw vragen.

Samen gaan we dit oplossen!

 

Met vriendelijke groet,

Team Heuveling Adviesgroep

Back To Top